Zin en onzin over eieren
Slecht voor je cholesterol?
Pasen nadert en de consumptie van eieren neemt toe. Wat moet je weten over de zin en onzin van eieren?
Pasen nadert en de consumptie van eieren neemt toe. Wat moet je weten over de zin en onzin van eieren?
Een eitje op zijn tijd is heerlijk. Maar eieren komen nogal eens negatief in het nieuws. Onderwerpen als cholesterol, salmonella, ESBL en dioxines worden geregeld in verband gebracht met eieren. Betekent dit dat je tijdens Pasen eieren maar moet laten voor wat ze zijn? Welnee, de risico’s van een ei zijn relatief, en eieren zitten bovendien boordevol goede voedingsstoffen.
Rijk aan voedingsstoffen én cholesterol
Eiwit, vitamine A, B11, B12, D, E, ijzer, fosfor, kalium, calcium, seleen en zink
Lees verder op Gezondheidsnet.nl
Slecht voor je cholesterol?
Pasen nadert en de consumptie van eieren neemt toe. Wat moet je weten over de zin en onzin van eieren?
eieren, dioxine, ESBL, salmonella, cholesterol, eitje
Een eitje op zijn tijd is heerlijk. Maar eieren komen nogal eens negatief in het nieuws. Onderwerpen als cholesterol, salmonella, ESBL en dioxines worden geregeld in verband gebracht met eieren. Betekent dit dat je tijdens Pasen eieren maar moet laten voor wat ze zijn? Welnee, de risico’s van een ei zijn relatief, en eieren zitten bovendien boordevol goede voedingsstoffen. Zin en onzin over eieren
Slecht voor je cholesterol?
Pasen nadert en de consumptie van eieren neemt toe. Wat moet je weten over de zin en onzin van eieren?
eieren, dioxine, ESBL, salmonella, cholesterol, eitje
Een eitje op zijn tijd is heerlijk. Maar eieren komen nogal eens negatief in het nieuws. Onderwerpen als cholesterol, salmonella, ESBL en dioxines worden geregeld in verband gebracht met eieren. Betekent dit dat je tijdens Pasen eieren maar moet laten voor wat ze zijn? Welnee, de risico’s van een ei zijn relatief, en eieren zitten bovendien boordevol goede voedingsstoffen.
Slecht voor je cholesterol?
Pasen nadert en de consumptie van eieren neemt toe. Wat moet je weten over de zin en onzin van eieren?
eieren, dioxine, ESBL, salmonella, cholesterol, eitje
Een eitje op zijn tijd is heerlijk. Maar eieren komen nogal eens negatief in het nieuws. Onderwerpen als cholesterol, salmonella, ESBL en dioxines worden geregeld in verband gebracht met eieren. Betekent dit dat je tijdens Pasen eieren maar moet laten voor wat ze zijn? Welnee, de risico’s van een ei zijn relatief, en eieren zitten bovendien boordevol goede voedingsstoffen.
Geef een reactie