default-header
HomeNieuws(Werk)vakantiegevoel!

(Werk)vakantiegevoel!

Columns

zondag 13 augustus 2017, door Hartpatiënten Nederland

De tijd vliegt voorbij sinds het reisseizoen is gestart; de eerste 6 reizen van dit jaar zitten er alweer op! Vorige maand hebben wij genoten van een 12-daagse reis naar de Italiaanse Meren. Het was een drukke (en daardoor ook wel een enigszins vermoeiende) reis, maar het was zeer geslaagd!

In 2015 waren we al in dit mooie gedeelte van Italië, maar toch hebben we weer veel nieuwe en mooie plekken gezien. Zowel dit land als deze streek zijn prachtig, en zeer veelzijdig! Ik persoonlijk vind het altijd leuk om ergens te komen waar ik nooit eerder ben geweest. Mensen die weleens mee op reis zijn geweest, kunnen vast beamen dat ik het werk als vaste begeleider van HartbrugReizen met heel veel plezier uitoefen. Ik doe dit werk ontzettend graag, het is echt mijn passie. Ik voel het dan ook als een voorrecht dat ik dit mag en kan doen.

Als ik zie dat mensen er zichtbaar van genieten dat ze (soms na lange tijd, of nadat ze veel hebben meegemaakt) weer op vakantie kunnen, ben ik altijd oprecht blij dat wij deze HartbrugReizen organiseren. Het is voor mij natuurlijk anders dan een privévakantie, maar omdat ik reislustig ben en erg geniet van het gezelschap van alle lieve mensen, doe ik het heel graag. Dus ondanks dat het ‘werkreizen’ zijn, heb ook ik af en toe een beetje een vakantiegevoel als ik lekker in het zonnetje op het terras zit met al die gezellige mensen om me heen! 😉

Wilt u ook genieten van een heerlijk vakantiegevoel? Er zijn nog enkele kamers beschikbaar voor de reis naar Kroatië (Istrië), en in oktober organiseren we een 10-daagse reis naar het mooie Toscane. Wilt u hier meer informatie over, of boeken? Bel dan naar 0900 – 4 278 278 of kijk op onze vernieuwde website www.hartbrugreizen.nl. Ik hoop u snel te ontmoeten!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie