default-header
HomeNieuwsWeergoden?

Weergoden?

Columns

dinsdag 13 juni 2017, door Hartpatiënten Nederland

Inmiddels zitten de eerste vier HartbrugReizen van dit jaar er alweer op, en momenteel genieten wij van het mooie Italië tijdens de reis naar Cesenatico. We kunnen weer positief terugkijken op al deze reizen. De deelnemers hebben genoten van mooie excursies, gezellige medereizigers, maar ook van mooi weer!

Het is altijd frappant dat we zoveel geluk met het weer hebben tijdens de reizen, ongeacht de bestemming en de periode. Tijdens de reis naar Passau had ik het er nog met de deelnemers over, dat het lijkt alsof de weergoden altijd rekening houden met ons. Ik zou haast denken dat het de Hartbrugreizigers zó gegund is, dat er telkens weer wordt gezorgd voor mooi weer. Want dat verdienen deze lieve reizigers ook! Het is zo fijn dat iedereen met een gerust en veilig gevoel op vakantie kan, en daar ook zichtbaar van geniet. Dat is altijd weer mooi om te zien.

Overweegt u ook om op vakantie te gaan? Momenteel zijn er nog kamers beschikbaar voor de reis naar de Italiaanse Meren. Dat wordt een prachtige 12-daagse reis waarin we veel zullen zien en doen. Ook voor de reizen naar Zuid-Noorwegen en Bretagne & Normandië zijn er nog kamers beschikbaar. Mocht u willen boeken voor een van deze reizen, twijfel niet en bel naar 0475 – 31 72 72.

Uiteraard hebben we ook weer enkele nieuwe reizen voor u in petto. Voor degenen die graag in eigen land op vakantie gaan, hebben we een 5-daagse reis in Noord-Nederland op het programma. Ook gaan we in september weer naar Reutte (Tirol, Oostenrijk), naar ons vertrouwde Hotel Goldener Hirsch. Eind september staat er een reis naar Istrië in Kroatië gepland; weer eens heel iets anders. In deze uitgave leest u meer over deze reizen. Laten we hopen dat de weergoden ons ook tijdens deze reizen weer goed gezind zijn. Maar sowieso maken we er weer iets moois van met zijn allen!

Column door: Marly van Overveld


Geef een reactie