default-header
HomeNieuwsWebinar: in gesprek met Jolanda Bosveld over haar steunhart

Webinar: in gesprek met Jolanda Bosveld over haar steunhart

Webinar

vrijdag 2 augustus 2024, door Hartpatiënten Nederland

Onlangs gingen we in gesprek met Jolanda Bosveld, die pas 38 jaar was toen ze haar eerste hartklachten kreeg. Het begon met benauwdheid en kortademigheid bij inspanning, maar ze werd steeds zieker. Daarom kreeg ze een steunhart. Inmiddels is ze 54 en heeft ze zelfs al een tweede steunhart.

Met een steunhart is niets nog vanzelfsprekend, zegt Jolanda. Vooral de eerste maanden heeft ze als zwaar ervaren. Constant aan de stroom, niet meer zwemmen en zelfs douchen is lastig. Ze moet constant vooruitdenken.

Tijdens dit webinar praten we over haar leven met een steunhart, de impact hiervan en de hoop op een donorhart.

Dit webinar terugkijken? Klik hier!

Ons hart klopt voor alle hartpatiënten. Nu en in de toekomst. Helpt u ons?

Het delen van objectieve en onafhankelijke informatie vormt de basis van onze dienstverlening. Dat betekent gratis toegang tot alle openbare informatie op de website, inschrijven voor de digitale nieuwsbrief én deelname aan het forum voor contact met hartgenoten! Ook kunnen donateurs gratis deelnemen aan al onze webinars. Inschrijven kan hier.

Daarnaast bieden we extra voordelen voor iedereen die de stichting ook financieel een warm hart toedraagt. Mogen we u ook verwelkomen als donateur, of steunt u ons liever met een losse gift?

 


Geef een reactie