Torentjes van gegrilde groenten
Vegetarisch voorgerecht voor 4 personen, ook lekker op de barbeque
Vegetarisch voorgerecht voor 4 personen, ook lekker op de barbeque
Vegetarisch voorgerecht voor 4 personen, ook lekker op de barbeque
Boodschappenlijstje:
- 1 courgette, in ronde plakken
- 1 gele paprika, in stukken (2,5 x 2,5 cm)
- 1 bol buffelmozzarella, in plakken
- 4 kerstomaatjes
- Olijfolie
- 1 el balsamico
- Zout en versgemalen zwarte peper
Aan de slag
Bestrijk de courgette, paprika en kerstomaatjes met olijfolie. Grill de groenten aan beide kanten in een grillpan, tot ze gaar zijn en een mooi ruitje hebben. Haal de groenten uit de pan en laat ze afkoelen.
Maak nu de borden op: verdeel de courgette over de borden, vervolgens de mozzarella en dan de paprika. Leg een kerstomaatje bovenop.
Maak een dressing van 4 el olijfolie, 1 el balsamico, zout en peper en sprenkel dit over de groenten.
Dit recept verscheen eerder in het Hartbrug-Magazine
Geef een reactie