Prima pasta
Pastamaaltijden zijn gemakkelijker te bereiden en er is volop mee te variëren want er zijn zoveel verschillende sauzen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor deze groenterijke saus die heel veel smaak heeft. Door de ingrediënten heeft u geen extra salade meer nodig naast deze pasta.
Fussili met ratatouille
Pastamaaltijden zijn gemakkelijker te bereiden en er is volop mee te variëren want er zijn zoveel verschillende sauzen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor deze groenterijke saus die heel veel smaak heeft. Door de ingrediënten heeft u geen extra salade meer nodig naast deze pasta. Fussili met ratatouille |
300 g fussili (spiraalpasta)
2 teentjes knoflook
2 vleestomaten
3 eetlepels olijfolie
400 g rundertartaar
600 g panklare ratatouillegroente
1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
peper, zout
50 g grofgeraspte Parmezaanse kaas
verse basilicum
De fussili koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. De knoflook pellen en snipperen. De tomaten wassen en in stukjes snijden. De olie verhitten in een braadpan en hierin de knoflook fruiten. De tartaar toevoegen en rul bakken. De groente toevoegen en onder voortdurend omscheppen ongeveer 2 minuten meebakken. De tomaten en kruiden toevoegen en nog 10 minuten bakken. Op smaak brengen met peper en zout. De fussili toevoegen en alles goed door elkaar scheppen. Met Parmezaanse kaas en basilicum garneren.
Bevat per portie:
2260 kJ (540 kcal)
38 g eiwit
17 g vet, waarvan 5 g verzadigd vet
59 g koolhydraten
Door: Mary Stottelaar
Geef een reactie