default-header
HomeNieuws‘Paas’eieren over?

‘Paas’eieren over?

woensdag 28 maart 2018, door Hartpatiënten Nederland

‘Paas’eieren over? Maak er dan eens gehaktballen met een verrassing van.

Maak er dan eens gehaktballen met een verrassing van. Gehakt is niet het meest slanke vlees dat er is. Door met ei gevulde gehaktballen te maken, zorgt u voor een verrassing aan tafel. Zo’n gehaktbal bevat meteen wat minder calorieën dan met een gewone gehaktbal. Perfect om de hardgekookte eieren op te maken die u van Pasen overheeft.
 
Neem voor 4 personen 4 hardgekookte eieren. Meng 200 gram rundergehakt met fijngeknipte verse kruiden zoals bieslook of peterselie. Verdeel het gehakt in 4 porties en wikkel ieder ei in een portie gehakt. Wentel de balletjes door losgeklopt eiwit van 2 eieren en daarna door paneermeel. Bak de balletjes in een beetje olie tot het gehakt gaar en bruin is.

Geef een reactie