default-header
HomeNieuwsEen heerlijk vakantiegevoel

Een heerlijk vakantiegevoel

Columns

zaterdag 13 april 2019, door Hartpatiënten Nederland

vkantiegevoel

In de vorige uitgave waren we net begonnen aan de 21-daagse reis naar Zuid-Spanje toen ik mijn column schreef. Ik had het toen over het vakantiegevoel dat direct begint bij het instappen in de bus. Ook de rest van de reis was heerlijk! Twee weken in het mooie Andalusië met gevarieerde excursies, mooie stadsbezoeken, een fantastisch hotel, prachtig weer en toch ook rust tussendoor. Een heerlijk ‘overwintergevoel’! Helemaal omdat het in Nederland koud was en er een pak sneeuw lag. Iedereen heeft genoten van de vakantie, zoals ook blijkt uit het mooie sfeerverslag van een van de deelnemers op pagina 32.

Op het moment dat dit nieuwe tijdschrift verschijnt, zijn we net terug van de 15-daagse rondreis door de Balkan. Weer eens iets heel anders! Tijdens deze reis stonden er diverse landen op de planning, zoals Hongarije, Servië, Bosnië en Kroatië. Leuk om weer eens een nieuwe bestemming te bezoeken waar ik zelf ook nog niet eerder ben geweest. In de volgende uitgave deel ik graag onze ervaringen!

Ook de rest van het jaar staan er nog genoeg reizen op het programma, dus blader snel verder en zoek een mooie reis uit! Korte reizen, langere reizen, dichtbij of iets verder weg; het kan allemaal! Ga een heerlijk vakantiegevoel tegemoet en boek via 0900 – 4 278 278.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel een keertje tijdens een van onze reizen, of zien we elkaar terug!

Column door: Marly van Overveld

Voor meer columns van o.a Marly van Overveld klik hier


Geef een reactie