default-header
HomeNieuwsDigitale Hartbrug Café: ontdek HartbrugReizen én ons reisprogramma 2025!

Digitale Hartbrug Café: ontdek HartbrugReizen én ons reisprogramma 2025!

VakantieWebinar

woensdag 21 augustus 2024, door Hartpatiënten Nederland

Altijd al gedroomd van een zorgeloze vakantie? Maak kennis met HartbrugReizen, dé reisorganisatie van Hartpatiënten Nederland, en laat u inspireren tijdens ons exclusieve digitale Hartbrug Café!

Graag nodigen wij u uit voor ons digitale Hartbrug Café op donderdag 12 september om 10.00 uur. Hier ontmoet u onze ervaren reiscoaches Marja & Marly. Luister ook naar de enthousiaste ervaringen van onze reizigers en ontdek hoe ook ú met een gerust hart van uw vakantie kunt genieten, wetende dat alles goed geregeld is. En… we onthullen exclusief ons reisprogramma voor 2025!

Wat kunt u verwachten?
❤ Een exclusieve presentatie van het reisprogramma 2025: ontdek als eerste welke onvergetelijke reizen wij volgend jaar aanbieden!
❤ Na afloop direct boeken: wees er snel bij, want onze reizen zijn snel volgeboekt!
❤ Live vragen stellen: ga in gesprek met ons via de chat of kom ‘on stage’ met beeld en geluid voor persoonlijk contact.

Wacht niet langer! Dit is uw kans om als een van de eersten op de hoogte te zijn van onze fantastische reizen. De officiële bekendmaking volgt pas later via ons HartbrugMagazine – dus schrijf u nu in voor dit unieke voorproefje!

Schrijf u snel in voor het digitale Hartbrug Café op 12 september. Let op: plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Vol = vol!

Wij kijken uit naar uw deelname!

Schrijf u hier

Team HartbrugReizen

 


Geef een reactie


Reacties (1)

  • Mary Bronkhorst 7 september 2024

    Heel jammer maar ik heb op 12 september al een afspraak met de garage. Kan ik het ook op een later tijdstip zien en me eventueel opgeven?
    Met vr.groet, Mary