default-header

Hoe veilig is ons voedsel (in Kassa 11 okt)

Home Forums Voeding Hoe veilig is ons voedsel (in Kassa 11 okt)

  • Dit onderwerp bevat 33 reacties, 7 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 16 jaren geleden door Job Pieter Tent.
4 berichten aan het bekijken - 31 tot 34 (van in totaal 34)
  • Auteur
    Berichten
  • #82358 Reageer
    Marly
    Gast

    Ikke ook!!:lol: We hebben een goeie aan Lisa!!! 🙂

    #82469 Reageer
    Job Pieter Tent
    Gast

    Even weer een toevoeging aangaande zoetstoffen. Ik las namelijk net iets op [url]http://www.warenwelenwee.nl/[/url]
    Daar gaat het over de schadelijkheid van stoffen.

    Even een stukje van de pagina:

    Maart 2006 publiceerde Ramazzini de resultaten van een ‘mega-experiment’
    Statistisch significant en dosisafhankelijke verhogingen werden gemeten m.b.t. leukemie, lymfomen en hersentumoren, bij doseringen v.a. 20 mg/kg per dag.
    Niet statistisch significant maar uiterst opvallend, een verhoging van 62% op leukemie en lymfomen bij vrouwelijke ratten, bij doseringen van slechts 4 mg/kg per dag (ver beneden de ADI van 60 mg).

    Soort kanker verooorzaakt door Aspartaam: Dosis kankerverwekkend vanaf:
    Kwaadaardige hersentumoren 2500 mg/kg
    Kwaadaardige tumoren 100 mg/kg
    Nieren, bekken, urineleider 4 – 20 mg/kg
    neusslijmvlies/ zenuwen 20 mg/kg
    Leukemie / lymfomen 4 – 20 mg/kg

    Nou daar word je vrolijk van.

    Meer informatie over deze publicatie
    [url]http://www.ehponline.org/members/2005/8711/8711.html[/url]

    #82471 Reageer
    Lisa
    Deelnemer

    Job Pieter Tent schrijft:
    [quote]Nou daar word je vrolijk van.
    [/quote]

    Je kunt met de kennis ook je voordeel doen he :cheer:

    Je lichaam heeft geen aspartaam nodig, dus ….stay away from aspartame.
    En dan doe je iets goeds voor jezelf.
    Misschien word je daar vrolijk van 😉 ?

    #82473 Reageer
    Job Pieter Tent
    Gast

    Van Aspartaam blijf ik sowieso altijd af. Maar ik moet ook een beetje letten op mijn gebit. Mijn tanden zijn heel erg gevoelig voor suiker…

    Ik ben blij dat ik nu steeds bewuster word van alles aangaande voeding. ik heb dus het geluk dat ik er vroeg bij ben. Normaal ongevraagde adviezen krijgen van anderen, daar kan ik niet altijd even goed tegen …. dat vind ik altijd erg beterweterig overkomen.

4 berichten aan het bekijken - 31 tot 34 (van in totaal 34)
Reageer op: Hoe veilig is ons voedsel (in Kassa 11 okt)
Je informatie: